Štamparije Beograd

Štamparije Beograd
brendiranje-vozila-pacarti-studio-stamparije

Brendiranje vozila Pacarti Studio

Beograd, Petlovo Brdo, Dušana Puđe 8a +381 11 4052377
ŠTAMPARIJE BEOGRAD PACARTI STUDIO Digitalna štampa velikog formata ima primenu u outdoor i indoor brendiranju.
Ako želite da ostavite dobar utisak na klijente, ponudite nešto novo, vizuelno obogatite poslovni prostor ili predstavite svoje proizvode i usluge, štampa velikog formata je idealna stvar za to.
Mi Vam nudimo kompletnu grafičku pripremu i rešenje za štampu, štampu visoke rezolucije na kvalitetnim materijalima i apliciranje folije na terenu. Takodje, mi smo pažljivo odabrali medije koje koristimo za štampu velikih formata i za brendiranje vozila zbog višegodišnje trajnosti.
Materijali koje najviše koristimo su autografika, cast folija, PVC vinil folija, cirada, mash, canvas-slikarsko platno, prozorska grafika, podna grafika, peskirne foljie za staklo… Pomenuti materijali se najčešće koriste za brendiranje vozila, brendiranje sajamskih štandova, brendiranje iz loga I lokala, foto tapete, bilborde, banere, rolobanere, izradu različitih vrsta reklama, peskiranje stakla, izradu slika, različitih nalepnica…
magnus-tmc-stamparije

Magnus TMC

Beograd, Vračar, Kneza od Semberije 5 +381 11 2455908
ŠTAMPARIJE BEOGRAD MAGNUS TMC Kompanija Magnus TMC je osnovana daleke 1991.godine kao mala prevodilačka radionica sa idejom da kroz kontakt sa strancima doprinese bržoj integraciji naše sredine u evropske tokove. U godinama koje su usledile, zahvaljujući pre svega poverenju koje smo stekli od klijenata, javila se i potreba za drugim posredničkim i savetodavnim uslugama koje smo sa zadovoljstvom prihvatali i sa uspehom obavljali. Tako smo 2002.godine, otvorili dugo očekivanu sopstvenu štampariju zasnovanu na digitalnoj tehnologiji, što je našim klijentima omogućilo još bržu uslugu nego ranije, a samim tim i veće zadovoljstvo. Ubrzo zatim smo dovođenjem iskusnih stručnjaka u naše redove, proširili delatnost firme na nekretnine zbog rastuće potražnje među našim klijentima za uslugama iz ove oblasti.
Ideja je, kao i uvek, bila da pomognemo klijentima da što lakše i brže realizuju svoje poslove.
Cenovnik
sitopromet-stamparije

Sitopromet

Novi Beograd, Luja Adamiča 22 +381 11 3161469
ŠTAMPARIJA U BEOGRADU.
Preduzeće Sitopromet osnovano je 1992.godine u Beogradu-Zemun.
Bavi se prometom i štampom poslovne galanterije, reklamnog materijala i svega što je dostupno sito i tampon štampi. Svakodnevno pratimo svetske trendove u izboru novih proizvoda i tehnika štampe, tako da ispunjavamo sve zahteve naših klijenata kvalitetnim proizvodima sa vrhunskom štampom.
etitex-stamparije

Etitex

Beograd, +381 63 628084
ŠTAMPARIJA.
U sektoru tabačne ofset štampe imamo kompletno zaokružen proizvodni proces počev od pripreme, štampe i dorade.
Koristimo vododisperzivni lak, UV lak, plastifikaciju, foliotisak sa blind drukom (suvi žig) u istom prolazu.
U narednom periodu osvajaćemo nove tehnološke procese i proizvode koji će biti od bitnog interesa i potreba mnogih naših sadašnjih i budućih kupaca.
Proizvodimo sve vrste ambalaže za prehrambenu, tekstilnu i kozmetičko- farmaceutsku industriju, obrasce, blokovsku robu, etikete, prospekte, kataloge, časopise, reklamne blokove, rokovnike, fascikle, kese sa ručkom od kanapa, kalendare.
Stalnim praćenjem tehnoloških dostignuća, najnovijih programa, naš tim uz pomoć najsavremenijeg PDF okruženja povezanog sa CTP Heidelberg Suprasetter A75 osvetljivačem , obezbeđuje vrhunski kvalitet otiska.
U procesu proizvodnje koristimo mašine vodećih svetskih proizvođača: Roland, Ryobi, Heidelberg, Bobst, Kama.
Back to Top